Saturday, July 4, 2009

hari ini hari sabtu...

pagi: g sarapan 1 family kt kampong jawa…sume ade arini…adib-br blk from Bristol,arif-ireland,anis-UTM,aini-KMJ,amir-MRSM batu pahat.so today is family gathering…dah lame tak dapt kumpul same2 since sume skang blajo jauh2…name je adek bradik ramai…8org tp yg tinggal kat umah skang hanye 3 org-aku,aten n amin shj.huhu…



urp,alhamdulillah~ ni muke2 dah kenyang:P


petang: g umah member kawen...kak fariza:)



slamat pengantin br kak fariza:)
berdiri kt sebelah pengantin menampakkn diri aku yg pendek ni:P
huhu~

6 comments:

wawa pucca said...

baru nampak jelas muka ko.

comel rupanya cikgu ain kita ni.
bertuah mr.soul.


cikgu ain juga bertuah kerana body mr.soul yg mantap.

oppppppppss..(balas dendam soul!)
hahahhaa

apple dilla said...

xpe nampak rendah pun.
yg penting amik aura pengantin tu.
:)

NuRuL AiN said...

wawa: thanks:) ko pon comel gak:)
hehe...body mr soul mmg jenis susah nk naik wpn makan byk:P

dila: tau xpe.tu yg berdiri seblah pengantin coz nk amek aura die:P huhu..ko pon kne amik aura pengantin gak:P

soul krasty said...

comel je?kena tambah lagi satu iaitu xperlu diet ketika pergi kenduri kawen=p

aura?!xpyh aura2..nnt kan hjg mgg ni(aura in the making)=p

apple dilla said...

haha.. bg jalan kt korg2 dulu la.
aku blum sampai seru lg.
eh, bukan aku.
laki aku.
haihhh..

wawa pucca said...

perlu la soul.kau kutuk aku.

siap kau.

aku bg kau chance shingga 11 july.
kang ada gak muka bengkak ni.