Saturday, August 22, 2009

selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak..

salam....dah lame gak aku tak update...Been bz n tatau nk update ape;p aku tak reti sangat nk bcerita,lebih ske letak gambo byk2. tp kalo cte ngn mr soul laju je:P hehe

pejam celik pejam celik...dah bulan ramadhan dah..rase cm kejap je mase berlalu.kejap je dah pose n dah nk raye;) Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak ye kawan2:) semoga ramadhan kite kali ni lebih bermakna:)

hari ni...1st ramadhan,bawak puteh n suri g klinik.puteh kne bisul kat bahagian muke die n die dmam.suri lak...juz nk vaksinkan die.puteh ni mmg slalu kne demam.tadi die kne tahan wad.sbb dmam terlalu tinggi n nk kne operate die punye bisul coz nk buang bisul tu.pastu....nk mandulkan die skali.actually...cam kesian nk mandulkan die....tapi...pk2 blk...utk kebaikan die gak...coz kalo dah mandul...die tak g jln jauh2,tak gado ngn kuceng jantan len,kuceng jntan len pn tak cari gado ngn die,tak 'spray' merata2,tak menggatal n miang....n most of all,die tak akan selalu sakit.tu yg pnting skali. tadi abeh rm200lbh gak la utk kuceng aku 2 ekor tu...rawatan utk kuceng mmg mahal berbanding ngn manusia k...ktorang pon kalo dmam or saket,juz g klinik panel,xkne bayo:P hehe..nape la xde klinik panel utk kuceng ek:P hehe.

arini buke pose ramai2 kt umah aku....mak jemput sedara mara n atok nenek buke pose kat umah..mst besh n meriah:) tapi part yg tak besh ialah kne basuh pinggan mangkuk n etc:P huhu..mst la byk yg kne basoh...almaklum la...mkn ramai2:P hehe

last but not least, Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak:)

5 comments:

wawa pucca said...

selamat berpuasa cikgu ain!

cuti sekolah kan skrg
hehe

soul krasty said...

cekgu ain pose x?

wau wa pn pose x?

hehe..

Melissa Mazlan said...

ain..selamat berpose=)

soul ni sibuk tanya org pose ke x..

ntah2 dia yang ponteng=p

wawa pucca said...

ntah soul
selamber je.

kami puasa cukup tau.
sikit je tak cukup

hehehe

NuRuL AiN said...

huhu~

syg,kami pose ok:P