Thursday, October 1, 2009

cepat la ari sabtu:)

wah....cepat la ari sabtu.tak sabonye:P huhu
nape ye?
sebab encek tunang nk dtg sgamat:)
sebab dah windu kat si 'kuda putih';)
nak naek kuda putih puas2:P
sebab ari ahdnye nk shopping barang2 kawen:P
nk bli cincin;) cincin aku n cincin encek tunang;)
pastu nk g nilai3,survey2 brg;) lalala
tak sabo tak sabo tak sabo:P huhu
yang penting skali...dpt jumpe n g dating:)
dah lame tak g dating.huhu
*gatal mode*

tapi...
pagi sabtu tu...ader aktiviti la plak kt sekolah..pas abeh aktiviti tu,ader LDK lak.Wajib g lak tuh..huhu..kol1 baru abeh..uwaaaa...xbesh:p huhu
pas kol1 baru leh jumpe encek tunang:(

so...ape plan petang sabtu?
nk g tempah bj nikah encek tunang, fitting bj sanding,test make up n gaya tudung,pastu ptg sket,nk blajo bwk kuda putih,nk pusing2 satu segamat:P huhu
actually...tak pnah bawak kete auto,slame ni bwk kete manual,tu pon kancil je:P huhu,..ader je kete auto kat umah,tp kete waja n honda..tak brani la bwk kete beso2,dah la i kecik je orgnye:Pdah la dlu pernah try bwk van,tp hampir langgar tembok umah:P huhu..menjerit mak aku time tu:P tu nk praktis dulu bwk auto n encek tunang kene dok seblah.tapi lebih sng bwk auto berbanding manual kan:) tp oleh sebab tak pnh n tak biase bwk,tu kurang yakin nk bawak sendiri lagi2 kalo takde org yg tersayang dok seblah kte:P huhu

kesimpulannye??
tak sabo tak sabo tak sabo nk ari sabtu:)

4 comments:

wawa pucca said...

tak sabo nak menggatal kan?

suda la.hahaha

bestnya dia nak kawen.
dengki

apple dilla said...

best kn buat preparation kawin same2.
jeles!
keep us updated ok!

cinta_north2south said...

eik...ada orang segamat gak kat cyber ni yek. keciknyer dunia. akak kat jementah.... adik segamat kat mana??

NuRuL AiN said...

kat jalan temenggong,segamat:)