Sunday, September 20, 2009

Selamat Hari Raya!!

selamat ari raye sumer...maaf zahir n batin:)
br blk beraye...pnt:P huhu..~

enjoy da pics;)




beraya ngn family...sorang je takde..adek(arif).



huhu...kami nak terbang;P



dengan bonda!!

p/s: raye taun nih dah tak dapat duit raye;(

Tuesday, September 15, 2009

USIM/SIM CARD NOT EXIST

usim/sim kad not exist??antara sebab dah lame tak update blog:P huhu...kne tuko simkad br ok.ape2 la.ngntuk.pnt.nk tdo.

HIV Test

pagi tadi...g pejabat agama.bli borang 2 n borang Hiv.pastu trus g klinik kerajaan wat hiv test.test je jap je,tp menunggu nye yg lame.result pon trus dpt:) alhamdulillah,takde pape masalah:) pastu blk trus isi borang2 .nk kne settle cepat borang2 ni coz aku kn nk mohon pindah sekolah ke pasir gudang.proses pindah kne settle dlm bln ni gak.kalo tak,tak dpt pindah.uwaaa...takmo!!!takmo jd long distance husband n wife:(

Wednesday, September 2, 2009

Alhamdulillah

Kenape?
sebab dah lulus temuduga SPP:)


Keputusan Temuduga: Diperakukan Perlantikan Tetap.

alhamdulillah:) tak sia2 encik tunang jadi driver mase g interbiu kt kluang;)thanks dear;)


ni merupakan carta alir ke pelantikan tetap.grab from matyie.thanks ye;)