Saturday, February 27, 2010

:(

mudah penat
tak larat
malas
loya
muntah
tak selera makan
saket pinggang
cepat lapo tapi takde selera makan.camne tu?
jerawats:(
.
.
.
sedang lapar tapi tekak skang ni takleh nak telan nasi:(



6 comments:

L.R said...

kak ain!!!!!!!!!!!!!
bersabarlah menghadapi dugaan... dugaan baik ni. insyaAllah ianya bersifat sementara...

kak ain jaga diri bebaik tau!!~ =)

encik azuwan said...

sabar ye yang=)

encik azuwan said...

sabar ye yang=)

Melissa Mazlan said...

sabar ain sayangs=)

Melissa Mazlan said...

sabar ain sayangs=)

cinta_north2south said...

salam kenal.

I pun pregnant...mungkin sama bulan dgn you. now i dah nearly nak masuk 5th month. same thing happen to me :
a. suka sangat makan buah mangga.
b. lapar tapi tak lalu nak makan.
c. tak lalu nak makan nasik
d. tak ada selera makan waktu siang..tapi lepas asar onwards ok je..
e. kadang2 lebih sanggup makan sup kentang je daripada makan nasik..

Saya harap ini semua berakhir menjelang masuk bulan ke 5 atau 6 nanti.

Buat ain - tahniah ye! Saya doakan Ain tabah dan sihat2 selalu.

cn2s