Monday, February 1, 2010

Our weekend

jumaat lepas-aku mc.kurang sehat.batuk+selesema+kahak+saket tekak+ulcer+penin2.ok,doc cakap juz panas dalam,takde pape.ok,alhamdulillah.kami g klinik kerajaan ok..nak jimat punye pasal.just bayar rm1 je.tapi sangat lama la menunggu.*sigh*

ptg jumaat-encek suami ajak balik kampung,Felda Air Tawar 5.



pintu gerbang felda air tawar 5(FAT5)

136,blok 7,felda air tawar 5


sampai2 je FAT5, MIL (Mother In Law) dapat tau aku mc arini coz demam n xsehat...terus je MIL rebuskan air barli utk aku:) air barli bagus utk orang demam dan tak sehat:) dua hari berturut-turut MIL buatkan air barli utk aku.air barli drebus ngan buah kundur..sedap!gune gula batu kalo taknak manis sangat.-->>pesan MIL;)

esoknye..cam dah sehat sket kot:P pagi2 tu rehat jap..tlg2 MIL kemas umah n masak2 sementara encek suami basuk 'kuda putih' kesayangannya:)



petangnye...kitorang pekena cendol and pastu g tanjung balau n desaru.dekat je dr umah encek suami...tak sampai 30min.

mula2 g tanjung balau dulu...



conteng2 pasir

anak sape ntah ni.aku snap pic die coz CUTE!!

lihatlah kekerempengan aku.makin kurus.macam papan lapis pon ade:(
bontot pon cam tak nampak je.xseksi langsung.huhu.
btw,baju yg aku pakai tu...bj anak buah encek suami.baju lelaki,kanak2 punye.aku xcukup bwk baju.terpakse la pakai bj anak buah die. huhu.


ske gambo ni:) hasil kreativiti encek suami

singgah muzium nelayan jap..


pastu baru gerak g desaru..

nk parking pon kne rm3 ok.kat tanjung balau tak kene charge ape2 pon..

sedang cuci mate ye sayang?:P

encek suami ckp...tajuk gambo ni ialah....SEEKOR SPERMA.


tapak kaki kami:)


esoknye....kami balek ke pasir gudang...


sekian.

4 comments:

mawar said...

isshhhh... ni yg nk kwin nie ...

NuRuL AiN said...

ape lagi mawar,cepat2 la kawen;) hehe..btw,taniah dah bukak mawadevillage:)

all the best to you:)

apple dilla said...

seekor sperma?
hahaha...
mcm2 la en suami ain ni

NuRuL AiN said...

huhu..tau takpe:P
tapi memang sesuai kan tajuk tu n gambo tu:P kalo ader bende cam bulat2 mase kat langit dlm gambo tu...leh letak tajuk gambo: persenyawaan:P huhu