Wednesday, February 10, 2010

pindah rumah

dengan ini saya mengumumkan bahawa kami secara rasminya telah berpindah rumah sewa yang baru pada pagi ahad,7.2.10.huhu..proses pindah rumah memang sangat memenatkan!!!btw,GOODBYE rumahsewaku yang lama:P



rumah sewa yang baru ni...memang baru lagi..tuan rumah aka kawan sekilang encek suami,beli rumah ni dah tak penah duduk rumah yang die beli ni.so...kitorang yang first duduk kat rumah ni.sewa pon lebih murah berbanding umah sewa lama..rumah ni 2tingkat,corner lot,environment pon ramai melayu..and berpuas hati la ngan rumah ni.cume........yang tak puas atinye...kawasan kat umah ni takde 3g!!uwaa....TIDAK!! huhu~ memandangkan aku gune broadband,so internet connection adalah seperti siput sekarang sebab takde 3g.so...encek suami decide nak pasang streamyx;)




oh ye,aku sekarang sedang kemaruk membeli perabot rumah.apakahh??huhu..yang aku beli baru2 ini ialah...katil,rak pinggan mangkuk,meja jepon, meja tv, tempat sidai baju:P lagipon benda2 tu penting kan encek suami kan3??:P lagipon mase kat umah sewa sebelum ni takde beli perabut pon kan3...so takpe kan3 encek suami kan??:P hehe..




emmm..tentang pregnancy test...thanks kepada semua yang wish tahniah kat kami...tapi...the result belum double confirm la..aku just buat pregnancy test sendiri kat rumah and ader double line tapi agak samar2 line nye:) maybe masih baru.walaupon line sangat samar tapi kami super excited ok:) belom cek ngan doc lagi...tapi sampai sekarang tak period lagi..setakat ni..dah delay period dekat 2 minggu..kalo ader rezeki..Insyaallah:) doakan kami ye:)


btw...dah nak cuti sekolah..cant wait!!!!tak sabo nak bercuti...~ Lalala:)

7 comments:

daya said...

ain...baru lagi la memang samar2..
ko test lagi nti dia akan terang...
:)

daya said...

ain...baru lagi la memang samar2..
ko test lagi nti dia akan terang...
:)

apple dilla said...

congrats mr & mrs soul.
bleh la kami beramai2 pegi tido di umah kamu nnt. :)

encik azuwan said...

sila bawa kipas sendiri..sebab kipas tidak disediakan..haha..

NuRuL AiN said...

daya: dah test lagi sekali...makin terang;) hee:) ko lak??any gud news dear??:)

NuRuL AiN said...

dilla: datang la;) sila bwk kipas n tilam sendiri:P hehe

apple dilla said...

hahah.. fully furnished pls.
soul, sila layan ketagihan ain utk beli perabot.