Saturday, April 24, 2010

maternity wear hunt

bile? = semalam. gerak kol 6.00ptg...sampai umah kol 11.30mlm:P

bagaimana? = bile pakai jeans semalam dah xleh zip,padahal minggu lepas pakai leh je zip lagi cume dah takleh butang n baju2 byk dah sempit ,kain bj kurung dah ketat n kebaya memang dah xleh pakai.huhu

di mana? = shopping kat JUSCO tebrau,JB.

hasilnye? = beli 2 seluar preggy utk jalan2, 1 dress preggy n 1 t shirt preggy n 2 big tee untuk kat umah.

brape abes? = mlm td dah berabes lebih kurang rm300++ utk shopping bj je.huhu.termasuk la t-shirt encek suami utk g wedding mel.warna biru laut:) tp baju aku yg tak beli lagi:((( uwaaaaaa...tak jumpe.nak kena cari lagi ni.





p/s: xde idea nak pakai bj camne g wedding mel...susah la cr bj preggy yg formal utk attend mjlis kawen:( any ideas FAGS??

2 comments:

wawa pucca said...

ala ain..
bila lagi nak bergaya pakai baju mama
hahaha


ntah la..
bab2 fashion ni dila yg terer
tggu dia reply :)

wendu dah

apple dilla said...

alamak alamak
dila busy br bace
hmm.. maxi dress maternity pon cantek!