Friday, May 28, 2010

blogger in draft : Kongsi Ilmu Blog

Good Morning all:))
dah bangun ke belum ni???
hehe...

pagi2 lagi aku dah dapat ilmu untuk dikongsi bersama korang korang semua iaitu Dashboard blogger boleh diakses dalam bentuk draft seperti imej di bawah ini.mesti ada yang dah tau kan?tapi aku baru je tau.maklum la budak baru belajar:)

 klik kat kotak tu.
pastu klik NEW POST.
nanti korang punya NEW POST akan jadi macam yang di bawah ini.

 lebih banyak pilihan kan??

thanks to klcitizen yang ajar kat blog die.
sumber gambar dan ilmu : klcitizen

No comments: