Wednesday, May 5, 2010

tired......but happy and we enjoyed our weekend:)

Last weekend...merupakan weekend yang penat tapi best:)
best sebab dapat jumpa member2...dapat meraikan wedding member:)
best sebab first time tidur hotel dengan suami tercinta:P huhu
best sebab kami gembira sepanjang weekend ini:)
heee~


1 may 2010...ader 2 wedding yang kami pergi...satu kat simpang renggam.satu lagi kat KL.


ok,kitorang gerak dari pasir gudang dalam pukul 9.40pg..dan sampai simpang renggam pukul 11.00pg.
wedding sape ye kat simpang renggam ni??wedding my bff,mastura tumin:) die merupakan roomate aku mase kat KMJ.kitorg slalu tidur satu katil.Oops,jgn pk bukan2 ye..lagipon kami same2 penakut,tu yg tdo same2 satu katil.hehe.naseb muat satu katil;P oh ye...mastura ni pon merupakan kwn encek suami gak.diorang sekelas mase kat sekolah agama bandar penawar.mas cite suami aku dulu suke panggil name bapak die timun.ish3...maafkan suami i ye mas:P

here's the pics..




mas yang berseri2..~


bob..suami mas..


happy moment:))
oh ye,aku n 3org member mas yang lain siap jadi 'tol' mase suami mas nak naik pelamin.dpt la angpau hasil sekatan tol:P huhu.
suami aku geleng pale je:P


me+mas+sarah:)


ktorg kat umah mas sampai zohor..pas solat,trus gerak ke KL...
oh ye,spanjang perjalanan ke KL aku tak tdo pon.borak2 n temankan encek driver:P cian lak kt en driver drive sorang2..jauh tu perjalanan:P
sambil2 tu amek gambar pemandangan dan juga amek gambar sendiri.huhu



antara hasil karya aku sepanjang perjalanan ke KL:p




kitorg sampai KL dah dekat kol5 petang.penat tu...walaupun jadi co-driver aje:P
trus cari hotel kt Petaling Jaya.mule2 pergi kat singgahsana hotel...tapi dah full la plak..so kitorg decide tidur kt ARMADA HOTEL...rm 180++ satu malam..(sebnarnye rm207 lepas dah tambah goverment tax and service charge).dah check in baru kitorg tau kalo keje gomen boleh dpt diskaun kalau tidur hotel.huhu.



driver yg kepenatan


pas rehat jap,die trus cari remote control TV ok:P


katil yg empuk lg slesa:))



oh,mase ni ngah bersiap2 nk g wedding mel;)

the wedding start pukul 8mlm kat dewan merak kayangan,KL.aku rase wedding mel+alep dah macam wedding artis:) memang wedding of the year la:) mel sgt cantik mlm tu:) kitorg bergambo sakan kat wedding mel+alep sampai kitorang la yang paling akhir keluar dari dewan tu.hehe.sampai kol12.30 mlm gak kitorg kat dlm dewan tu:) siap boleh kutip2 fresh flowers lagi;) hehe.btw...kitorg sume adalah FAGS dan sume ahli FAGS adalah bff sy:)) sgt seronok dan enjoy bersama kamu sume:)




mamam time:))
lauk mlm tu memang sedap:)


the HOTTIES;P


muke2 menahan kelaparan.huhu

Align Left
wif the pengantins yg same cantik same padan:)


freestyle;)


esoknye...kitorg trus gerak pergi umah coki,member encek suami yang dah lame encek suami tak jumpe dan die windu nak berjumpe kawan2 die.hehe.turut serta mase tu...meri n mamat,juga member encek suami.


sebelum gerak,en suami sempat lukis n snap pic ni:)
CUTE!!:)

sampai umah coki dalam kol11 pg.
aktiviti: makan2 n borak2 n gambo2:)
btw,bihun siti aka isteri coki masak sedap:)


muke kepuasan pas dapat lepas rindu:P




p/s:pic lain kat umah coki+siti will be upload later coz tenet cam lembab skang.













No comments: