Thursday, June 24, 2010

oh ariel peterPORN..dengan lelaki pon ko nak ?dasyat2...kalah tiger woods dan edison chen:P haha

 oh,kantoi sudah:P



Berita Terkini : Ariel Peterpan atau lebih dikenali sebagai Ariel PeterPORN telah disahkan oleh pelakon dalam video seks bersama Luna Maya dan Cut Tari oleh polis. Berita lanjut baca kat sini. pastu kan...dengan lelaki pon die Nak.nak ape?:P berita lanjut baca kat sini. wah, pastu kan, baca tak METRO hari ni?polis siap ukur badan Luna Maya untuk siasat kes Video Seks Ariel Dan Luna Maya.Memalukan!!!

ok.tetibe je aku post pasal ariel kan?abis tu,tak abis2 kat paper,internet,tv ,majalah ,radio even anak2 muridku aku pon tak abes2 ckp ariel ariel dan ariel.kat umah aku ni kalo bukak channel RCTI tak sah kalau takde kisah ariel.Boring sudah:P haha

p/s: aku baru beli 2 selendang hari ni:P ok.ini takde kaitan:P

2 comments:

dania said...

ouchh!
nasib baik i xminat die..hehe..

visit my blog, i ade buat sale..
http://belogdania.blogspot.com/2010/06/sale-tops-at-lowest-price.html
=)

NuRuL AiN said...

wow.sale ape?:P iloike~
ok,ngah visit ni;) hee