Friday, July 30, 2010

inilah yang akan berlaku jika anda terlupa log out FACEBOOK....






Facebook anda akan disalahgunakan jika anda lupa log out facebook ye.
haha..
Thanks to adek aku Muhammad Adib  yang taip bukan2 kat facebook aku:P
sebarang permintaan atau hadiah sila tuntut die ye:D



p/s: jangan lupa Log Out Facebook korang.lagi2 kalau guna kat cyber cafe.sekarang ni macam2 boleh jadi:P

3 comments:

Syima Emi said...

aku ade gak perasan shout out ni kat fb ko. ingat mmg ko la tulis sendiri.

masa tu aku terpikir, mesti ko tgh rindu adek2.. hahahahaha. n aku pikir, bertuah nye jadi adek2 ko sebab kakak dia akan sedaya upaya nak makbulkan permintaan dorg..

arghhh, nape la aku xde kakak jugakk..hahahaha

I n n z said...

pernah juge terkena.
nape adik2 begitu nakal ye.
esh3.

Aqma eUcaLypTus GurL said...

huhhu. nasib baik saya tak pernah kena dgn kakak2 saya. sbb saya jrg log out fb nih.. kesian kt awak..