Saturday, July 17, 2010

jatuh depan parents masa hari terbuka adalah satu pengalaman yang memalukan dan sangat kelakar.



haha
gelak kat diri sendiri
camne ntah aku boleh jatuh mase nak duduk tadi
kerusi aku dah terkebelakang sket,aku tak perasan.aku lak main duduk je.sekali ngko...haha:P
dah la hari terbuka hari ni.
nasib tak ramai org lagi tadi
malu malu:P
haha
sampai parents tu tegur..baik2 cikgu..anak die lak dok tolong aku bangun:P
hhahahaha..lawak:P
nasib tak jatuh kuat.
senak sket je rase kat perut.tapi ni dah ok dah:)

moral of the story: tengok dulu/check dulu kerusi kat mana sebelum nak duduk:D

4 comments:

hazman aka species1980 said...

Benda diluar kawalan kan... takleh nak buat ape kan.... ;-p

kisahremaja said...

takpe... ade gak kenangan yang boleh diciterkan balik.... ekekeke

maisara my said...

aku rs anak pon gelak dlm perut tu ain!!...jg dr n baby elok2...

wawa pucca said...

Hey ain

Jgn a jth lg
Bahaya baby