Tuesday, August 24, 2010

mak buyung comel part 3

LaLaLa..


this is my new pic..di ambil pada hari sabtu yang lepas,21/8/10...sebelum gi sekolah(ada sekolah ganti).



alamak.background tak berapa cantik lak:P
abaikan iron board di belakang aku yang tak sempat nak simpan tu ek:P haha
btw...aku dah 33 weeks preggy..or 8 month pregnant :)
besar tak perut aku?nampak tak perut aku dah kebawah?
nurse cakap kalau perut dah kebawah or kita boleh letak lengan breast kita, itu maksudnya budak/baby dah turun ke bwah..ready to deliver dan mungkin akan cepat bersalin sebelum due date aku iaitu 9 oct...so get ready ye puan Ain:P huhu


Ibu dan Abah :P

                                           btw, dalam gambo ni...ade orang yang tak mandi lagi tau:P
berdasarkan gambar di atas...cube teka siapa yang tak mandi lagi tu?aku atau encik suami ku?:P huhu

sekian :)

4 comments:

sYafIkJacK said...

Lagi best kalau baby tuh keluar time hari raya aidilfitri nanti . hehehe

akmalhilmi said...

waahhh
dpt baby yeah
slmt yeah :)

wawa pucca said...

alamak tak lama lagi..

harap semua ok2 ye ain.
jaga soul jr..


cant wait :)

syuhaila binti mustafa said...

dh besar pewut~~chomey2!!