Sunday, August 1, 2010

welcome August!!!

hye hye hye~

selamat datang OGOS!:)





kejap je dah nak puasa kan?n kejap je dah nak raya kan?
btw,baju raya tahun ni tak buat lagi pon...:( haha
pakai bj uniform je kot.tapi tak besh la.nanti beli je la dah dekat nak raya:P

btw,hari ni saya sangat excited sebab mau shopping barang baby:) yeehaa!!~
orang lain ramai dah beli seawal 5 bulan mengandung..aku je langsung tak beli2 lagi..dah masuk 7 bulan lebih baru nak beli:P


ok.btw,cincin encik suami tak jumpe lagi:( 
tolong la jumpa..plz plz plz!!

oh,nak tau hari ni saya breakfast pukul berapa?pukul 5 pagi ok?sebab rasa lapar sangat .n cian kat baby kalau aku tahan tahan lapar sebab malas nak bangun n sambung tido:P
so...pukul 5 pg tadi makan spagetti lebih malam tadi n susu enfamama choc flavor.pastu baby terus tendang2 aktif.;)

ok..itu saja update untuk hari ni:))
bye sayangs!!!



No comments: