Tuesday, September 7, 2010

yeah..hari ni balik kampung dan Selamat Hari Raya!:)

yeah...balik kampung...OOoo balik kampung:P petang ni nak balik segamat tapi tak packing lagi ni:P pagi tadi sempat shopping jap(shopping sorang jek..encik suami ku keje)...pastu sempat tenet n update blog lagi:P nak gerak kol 5.30 ptg ni pas encik suamiku balik keje. tahun ni first time beraya as hubby n wife:P seronot:P haha.seblum ni as boyfren n girlfren jek:P pastu pagi raya dah calling2 wish raya n etc:P lalala...huhu..ok lah...d kesempatan ini..aku aka tuan punye blog ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFTRI kepada semua pembaca pembaca blog aku yang tak seberapa ni...MAAF ZAHIR BATIN yek...n tolong doakan aku senang n selamat bersalin:) due aku pas raya ni...so aku nak makan puas2 raya ni...kang dah pantang takleh nak makan sebarangan:P hehe..ok la...Gotta go..nak kemas beg:P tata..take care!:)


gambar ehsan encik google:)

No comments: