Sunday, October 3, 2010

10/10/2010...tarikh yang cantik dan sesuai untuk berkahwin dan beranak!:P

hye hye hye...happy sunday!!:)


iye...aku masih disini...masih belom bersalin..baby belum mahu keluar lagi da....maybe die dengar cakap bapak die yang suruh die keluar 10/10/10 :P mak die lak dah berdebar ni menunggu.huhu..actually...memang ramai nak aku bersalin 10/10/10 termasuklah enciksuamiku sayang...alasan: tarikh cantik :) dan ramai yang yang pilih tarikh 10/10/10 untuk mendirikan rumahtangga...alasan: tarikh cantik n senang nak ingat anniversary so takde la gaduh lakibini kalau salah sorang terlupa tarikh anniversary.huhu..tak kesah lah...yang penting selamat berkahwin n selamat lah bersalin:) so...setakat ni ramai gak member2 yang ada call tanya aku dah bersalin ke?jawapannya...belum lagi ye kawan2...nanti dah bersalin aku akan roger2:) dun worry, be happy bebeh:P hehe..aku setakat ni masih aktif berjalan sana sini. takdelah terperuk je dok dlm umah...orang kata lagi elok aktif2 n banyak berjalan nanti senang nak bersalin..insyaallah:) ok la, saje je nak merepek:) wish me luck!daa~


p/s: ramai cakap aku ngandung kembar sebab perut aku besar sangat untuk saiz badan aku. tadi masa jalan2  kat pasar kipmart pon ade makcik tegur aku ngandung kembar.huhu. we will wait n see sama ada  kembar atau tak ye:P

7 comments:

eflizaa said...

ain..title 2 silap..
10/10/2010..bru cantik.huhu

eh,ko cam rilex jer...aku plak rase cuak...neway..take care ek...

1st baby KMJ lahir ni..ke ani???huhu

::alwaniamalini:: said...

bila due date nye?? ke dah terlepas due? dapat kembar syok gak tu hehe.. take care! :)

NuRuL AiN said...

ef: aku dulu,,pastu baru ani.hehehe.pastu ko lak:P ok,nnt aku betulkan title:P

wani: due 9/10..tq wani:)

wawa pucca said...

hey dah nak ehem2 call FAGS dlu update hehe

NuRuL AiN said...

wawa: itu sudah pasti:)fags mesti kena tau dlu lagi2 ms pres:)

Kujie said...

dulu Intan due date 09/09/99
tapi sbb operation anak ke 3 kena awal

kami pilih 31/08/99

tapi...kita merancang...23/08/99 dia dan menendang2 nak keluar awal

NuRuL AiN said...

kak kujie: owh..tu la , kita merancang jek..tuhan yg tentukan..apepon setakat ni baby macam lom nak keluar lagi je.risau gak.padahal dh dekat tarikh due ni.