Tuesday, November 9, 2010

baby girl + headband = comels :)





 comel kan baby girl pakai headband?:)


 aku dah beli satu untuk anak dara aku:)
hee~
dah la beli masa aku dalam pantang lagi, masa hari ke 20 kot.siap pakai jeans lagi:P huhu..


tadaaa...ni lah headband yang aku baru belikan tu:) purple color maa;)
comels tak?
hehe
oh, pic diatas diambil pada ahad lepas masa aunty daya datang lawat aku n baby zaheen:)
nyenyak je zaheen tdo dalam pelukan aunty daya;)



p/s: aku memang sangat suka tengok baby girl pakai headband:)sangat comel:) 
so, masa aku dapat tau aku akan dapat baby girl masa pregnant , aku dah terbayang bayang head band yang comel-comels;)) nanti nak beli lagi untuk zaheen:)