Monday, December 6, 2010

contest simanjaku comel by masyimalo

hye hye hye..

jom join contest simanjaku comel :))

 sape yang anjurkan contest ni? contest ni dianjurkan oleh blogger masyimalo aka Pn Jue aka mama rayyan yang comey itu  :)

 rayyan yang comey ...anak Pn jue aka penganjur contest :)


ni first time aku join contest ni.so..wish me luck:P huhu..~


by the way..nk jjoin contest ni ade syarat2 die tau...ni syarat2 penyertaan..:

1- jadi follower blog Masyimalo Heart - done:)

2- anda mempunyai blog sendiri... - ofkos..~
3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gambar Si comel anda yang paling comelll skali

si pipi labuh nurul zaheen yang comels;)
aku pertaruhkan pic ni:)
amacam?ada can boleh menang contest ni tak?hehe




4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... - done~

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....

7. tag rakan2 anda 5 org...

aku nak tag....



hee...wish me LUCK!~

4 comments:

she said...

hihi tq tag i join contest ni. erkk. nama i bukan ana kefli.ekekek. cam ana raftali lak ase. tapi kalu nk panggey ana raftali pon xpew. hahahha. :P

NuRuL AiN said...

hehe.welkam2.sory2,ape name u ek n nak panggil u ape?;) ehehe.macam sesi berkenalan la pulak:P

encik azuwan said...

mentang2 dah ade anak..lincah masuk contest gambo anak.

Umi said...

ok la tu, encik azuwan... good luck, ain.. =)