Wednesday, December 22, 2010

FAGS in my house!!! :)


 weekend lepas, FAGS datang rumah ok! 
cam tak caya je diorang datang dan bermalam di rumah aku semata-mata nak jumpa zaheen.
betul! macam mimpi kot? huhu
 .
.
.

 FAGS masa wedding mel+alep:)
tapi FAGS tak cukup korum masa datang rumah aku..
wawa+acop dan ija+star je yang ada:)
mel+alep n dilla+jebeng ade hal:(
takpe la...lainkali jumpa kena cukup korum tau,baru best!:))

.
.
.

diorang gerak dari KL pukul 12.00 tgh malam n sampai rumah aku lebih kurang pukul 5 pagi.
5 jam ok perjalanan. jauh kan?
sebab tu sekarang kitorang jarang gi KL dah:( 
tapi bulan 3 tahun depan kitorang wajib gi KL sebab nak gi wedding member aku,Maisara!:) 
so FAGS, boleh la jumpa lagi bulan 3 next year ye:)
.
.
.
so...here's the pic~


 DAY 1



 pagi tu...lepas dah breakfast...
aktiviti mandikan baby bersama sama aunty wawa dan ija pon bermula:P huhu


 zaheen...~

ija n zaheen
cuba tengok, cam sama je senyuman zaheen ngan ija time ni:P huhu
.
.
.

lepas dah siap mandi..kena la pakai baju:P
 
dah siap2 pakai baju comey comey n siap pakai headband lagi..zaheen dah ngamuk nak susu la pulak:P 
baru nak snap snap pic banyak banyak:P
 mulut zaheen kalau nak susu.
die dah pandai dah isap2 bibir sendiri kalau nak susu:P
 .
.
.
.
.

zaheen dah kenyang n dah tido...baru la ibu die boleh masak...
tu pon cam tergesa gesa sebab zaheen dah terjaga n nak susu lagi.kena la aku stop jap...susukan die pastu baru sambung masak..
menu hari tu..siakap 3 rasa, sampal tempe jawa n sayur labu masak lemak:)
gambar lauk tak sempat snap..lupe.dah abes makan baru teringat nak amek gambar lauk pauk:P
gambar persiapan nak masak je ade:P






.
.
.
dah kenyang makan..petang tu..masing2 tido:P haha..
petang tu ingat nak bawak diorang jalan2 kat bukit layang2 ...tapi hujan la plak petang tu..
bila hujan..tu yang sedap tido tu:P
.
.
.

malam..makan kat rosni cafe:P




AC pon ade join mlm tu:)
.
.
.

DAY 2

 diorng balik pagi tu...
kejap je rasa kot?

 tengok...muka zaheen pon cam sedih je diorang nak balik..


takpe la....korang,nnt ada masa datang la lagi tau:)
zaheen time tu mesti dah besar, boleh jalan2 lama2,n gosip2 lama2 .hehe:P
tak puas borak ok kali ni...:(

sebelum balik diorang tinggalkan 'tanda' :P
lupe nak tambah ayat lagi kat whiteboard tu...alep+jebeng not here too:(
 .
.
.


Thanks korang sebab sudi dtg jauh2 dari KL semata2 untuk jumpa zaheen :) terharu ok:) sebarang kelemahan dan kesulitan sepanjang keberadaan korang berada dirumah kami amatlah dikesali:) Jumpa lagi tahun depan, InsyaAllah:)

8 comments:

eflizaa said...

dah sampai KL,singgah le kajang pule..tgk zaheen kmj.=)

maisara my said...

ain..aku terharu name ku disebut...hahahahaha

wawa pucca said...

Sgt takde kelemahan dan kesulitan ok!!!


Thanksss babe

Muah2 kt zaheen pls

NuRuL AiN said...

ef: eh,ko dh blk ke time tu??insyaallah:)

mai: hehe.saje buat ayat tu nk wat ko terharu:P huhu

wawa: u r the most welkam babe:P
siap dpt perfume lagi:P huhu

Umi said...

comel ye dia pakai reben... :-)

mcm iras2 si nazeem la plak.. hehe..

Ieja said...

aikk rasanya sy dh komen kt sini first2..mana pegi? pelik :(

xpe lah, komen lg sekali :)
thanks ain & soul
layanan 5star :D

NuRuL AiN said...

kak umi: hehe. tapi besar sgt la reben die.nanti nak bli yang lain la:P hee

ija: ader komen ko tersesat kt entry lain.huuhu

Ieja said...

oh oh patut le..hehe :P