Wednesday, December 15, 2010

stairway to heaven versi korea di NTV7

selepas TV3 siarkan stairway to heaven versi filipina,  NTV7 lak siarkan stairway to heaven versi korea.

ni versi korea yang tengah ditayangkan kat ntv7

ni versi filipina yang dah abes tayang kat tv3.




 TV3 dah abes tayang cerita tu, dan NTV7 lak mula tayang cerita tu hari ni:) drama bersiri ni sangat best ok.aku tak tipu. serius,aku sangat beremosi tengok cerita ni.huhu. sangat geram ngan watak jahat tu. ok, Stairway To Heaven korean version ditayangkan di NTV7 setiap isnin hingga jumaat dari pukul 11.30 - 12.30 pagi. actually drama ni menggantikan telenovela MIS TRES HERMANAS yang sebelum ni ditayangkan pada waktu tu. 



tapi..kalau korang terlepas tengok kat NTV7 tu..korang boleh je tengok kat mysoju.com . kat situ banyak drama/filem/drama bersiri korea, jepun dan taiwan :) err...dari malaysia takde ok:P 
btw, ni link dari mysoju. klik sini ok untuk tengok drama bersiri STAIRWAY TO HEAVEN VERSI KOREA. selamat menonton  ^_^


No comments: