Wednesday, February 23, 2011

i am a boring person.

boring la.
sebab aku yang bukan jenis Hu Ha Hu Ha .
dan tak reti nak enjoy.
tak banyak kawan.
tak pandai amik hati orang.
seorang yang lurus. huhu.
mudah moody and it's unpredictable. mood aku mudah berubah.
suke dok umah.
tak suke lepak2 atau hang out .
suke buat kuih/kek kalau boring-boring.
suke kemas-kemas umah.tak suka rumah bersepah.
ye, saya dah macam mak mak pulak. maybe sebab aku anak sulung?
suke dan dah biasa jalan-jalan n shopping sorang-sorang lagi-lagi kalau encik suami keje.(biasanya bila lepas balik sekolah la)

ada lagi..tapi malas nak pikir.
mesti korang boring kan kawan ngan aku?:P haha




:(

4 comments:

wawa pucca said...

saya pon boring ok!


saya nak kawan ngan awak :)

encik azuwan said...

haip..she's unavailable.

Lyana@Mely said...

suke wat kek tapi tetap kurus ( i jugak yg gemok)

NuRuL AiN said...

wawa: :)
en suami: :P
lyana: ala,u pon kurus gak hape:))