Wednesday, March 16, 2011

5 month of zaheen :)

alhamdulillah...hari ni genap la umur zaheen 5 bulan.:)
ini perkembangan anak dara aku umur 5 bulan:)


-dah pandai telentang selepas meniarap
-suke menyembur,main air liur
-suka guling2.pusing sana.pusing sini.kejap je dah ke lantai.ibu  baru je gi dapur...die dah sampai atas lantai....ade skali tu dah tertumus ke lantai mukanye:( pastu penah gak kepala die terhantuk ngan kaki meja:( dah takleh tinggalkan die sorang2.kena selalu perati.
-dah pandai mengundur-ngundur ke belakang.huhu
-mulut die makin bising. banyak mulut gak die ni.hehe..oh ye, die cam ngah nak blajar bercakap:)
-lupe lak..berat dah 7.1 kg:) semangatkan:) kalau ibu ayah die dukung...kejap je dah penat n sakit belakang..maklum la...ibu n abah die ni..'tulang' aje:P
-dah makin mencabar nk tukarkan pempes die.dah tak reti dok diam die.huhu
-dah pandai marah kalau orang ambil mainan die mase die ngah kusyuk bermain or tak bagi die main or makan benda2 yang tak sepatutnya masuk mulut die:P hehe
-pastu dah pandai panggil or tegur orang kalau die nampak orang lalu2 dekat die:P
-tangan die dah pandai nk capai2 barang kalau dukung die.tangan die tak dok diam.abes semua barang die nak capai.hehe.pandai anak ibu:)
-kalau masa ngah menyusu...kalau dengar bunyi azan or dengar suara orang bercakap..die akan berpaling cari sumber bunyi itu.hehe.






yup..u look just like mommy:)
but...u r just cool like ur daddy dear:)
coz tak kuat nangis cam ibu tapi sangat cool n mudah dijaga like abah die. hehe.

zaheen n ibu:)


ladiess~
tak cukup korum coz MOK NI takde:P hehe
mokni, kite amik pic same2 this weekend ok? 
muah muah muah..love u sisters :)


2 comments:

Meteoragurlz said...

alo2..dah besar ek dia..dah makin pandai dah eh..huhuhu

e_syaz91 said...

mak cik sedare die nie nga terase sodeh =_=
bile la nk dpt jmp :'(