Saturday, March 26, 2011

idea kahwin: paperbag yang super jimat. D.I.Y.

 korang korang bakal pengantin mesti lah nak jimat kos kahwin kan?? lagi2 kalau jemputan ramai, n harga paperbag pon sekarang ni mahal. so..ape kata korang buat sendiri je paperbag doorgift untuk majlis korang? guna beg kertas yang biasa guna korang beli goreng pisang panas tu.. beli banyak2, dapat harga murah.harga die jatuh 0.01 sen je sekeping. murah kan???? pastu korang hias la ikut kreativiti sendiri. print nama korang n pasangan n letak riben sket. nah, paperbag yang super jimat SIAP!!! :)





ni aku letak pic paperbag masa wedding member aku Pfa n Ijal..
just untuk bagi idea kat korang..





gune paperbag yang goreng pisang tu je..
kreatif dan yang penting JIMAT!
n korang boleh save banyak duit untuk honeymoon, preparation kawen yang  lain or life selepas kawen.
cubalah !:)




3 comments:

Himura Hazezy said...

wah.. mmg kretif dan yg penting, jimat!! =)

NooR hEkmAt HasHiM said...

kreatifnya, save bajet..:]

[noriza] said...

hye tuan blog.. terima kasih bagi idea untuk door gift ni. mohon ambil sikit ideanya..saya ubah sikit. tapi stakat ni dapat pujian..alhamdulillah..^_^