Wednesday, June 15, 2011

ala...........esok NORA ELENA dah abes...:(

ala ala ala..nak tengok SETH TAN lagi.nak nak nak!haha.gile gediks:P tapi semua orang pon memang jatuh cinta ngan lakonan Aaron Aziz dalam Nora Elena kan? sila mengaku:P hehe. sampai encik suami pon jeles i asik puji abg Seth Tan:P oh abang Seth~~ hehe..




Nora Elena




with his wife n kids :)
pic credit to encik google, of course:)



so...esok episod akhir NORA ELENA. cant wait :) tapi mesti happy ending punya lah cerita macam ni. rasanya ramai je yang dah tau ending die terutama pembaca setia novel Kasih Yang Suci oleh Meen Zulaikha coz drama ni kan diadaptasi dari novel tu :) watak Seth tu cam kena je ngan Aaron kan..so sweettt~ :)






actually mula2 aku tak berapa layan pon NORA ELENA ni...tapi disebabkan member2 asik cerita pasal seth tan, nora elena, rmantic bla bla bla, aku pon terus la tengok petang tu dan terus melekat kat depan tv setiap isnin-kamis pukul 7-8 malam sampai lah sekarang:P haha. melekat kat depan tv coz suke tgk watak seth tan lakonan aaron tu:P sampai aku follow twitter aaron ,like facebook aaron aziz, dan like nora elena fc kat facebook:P gile semangat:P haha






oklah,banyak pulak aku merepek mlm ni.so sesapa yang terlepas tengok drama nora elena kat tv3 tu..bolehlah klik sini untuk mendownloadnya. oklah. abah zaheen dah ajak tido,kang die majuk:P bai:)








p/s  to encik suami : I LOVE U...always!.:)


No comments: