Thursday, July 14, 2011

8th month of zaheen

cam biasa, zaheen dah nak umur 9 bulan barulah aku terhegeh-hegeh nak cerita perkembangan zaheen 8 bulan.


1.zaheen dah expert duduk. maksudnya badan die tegak je duduk. dah kuat la belakang die berbanding sebelum ni.

2. suka berjoget (goyang2 kan bontot n badan die) kalau dengar lagu kat tv.haha.suka sgt tgk die buat macam tu, comel!

3. suka goyang2kan kaki kalau time makan. ish ish ish.ikut perangai sape la ni?:P


4. dah tumbuh lagi 3 batang gigi. so total gigi adalah 7 batang sekarang.dan zaheen sekarang dah ada berus gigi. bila mandi, abah die gosokkan gigi zaheen. so far zaheen senang je nak kena gosok gigi, die suke, tadah je gigi die untuk digosok.haha.kena ajar gosok gigi dari awal:)


5.dah expert memanjat2 ni.pastu berdiri n dah boleh berjalan sambil memapah pada sofa dan tepi meja. maksudnya die boleh gerak sambil memapah sofa dari hujung kanan ke kiri sofa. pastu pantang nampak tangga mesti nak main kat tangga.

6. dah pandai tepuk tangan masa main pok amai2:P


7. dah pandai babai :) hee:)


                                                        ni pic zaheen yang terbaru:)



                

oklah, tu je kot yang aku ingat:)




hari ni dapat tau yang ex rumate aku masa kat  UPM dah bersalin. Tahniah Ayu:) welcome to the club:) nnt ade masa aku lawat baby ko k:)oklah, kat sekolah ni,curi masa update belog:P byeeeeeeeeeee


No comments: