Tuesday, July 19, 2011

siraj's cookies

tadi aku tengok berIta adik kat tv9 ngan zaheen. ada berita pasal siraj cookies. siraj, seorang budak lelaki berumur 12 tahun, buat sendiri choc chips cookies guna resepinya sendiri dan buat bisnes ok! baru 12 tahun ok! wa salute lah sama lu siraj:P




siraj ni start jual choc chip cookies untuk dapatkan duit yang cukup untuk die pergi south africa untuk bertemu kawannya kat sana. tiket pegi balik adalah rm4000. so die buat bisnes ni untuk menampung kos penerbangan tu. wow!so impressive:)










  cookies ini......




 .
.
.
.

 telah dibuat oleh budak kecik ini....



 bagus la...nanti nak ajar zaheen buat kuih dari kecik gak:)


dah ada label and packaging sendiri..nice:)












ni video siraj buat cookies:












ni facebook sirajcookies
nak rasa boleh lah order ngan siraj:)


p/s: agak2 aku dah tolong promotekan siraj ni..ada dapat cookies free tak ek?terliur dah ni.hehe.:P


No comments: