Thursday, October 27, 2011

let go!! #2

ok,ni sambungan let go #1. 



barang 6:   t-shirt


jenama: Bontton
size: s
color: merah
material: kain cotton
harga: RM 10 sahaja!!
kod: 006
 



barang 7 : t-shirt Muslimah


jenama: An Nur islamic colllection
warna: hitam, ada bunga2 kecil warna putih
saiz: S
harga jual: rm 15 !!
kod: 007- sold




barang 8: selendang


warna biru + maroon. selendang jenis crumple.



warna dark coklat+bright pink dan dark purple-booked by  SHAHIDA


warna cokat cair.selendang yang cantik. 


ok. selendang2 di atas aku jual hanya RM 7 setiap satu. 
kalau korang amik lebih dari satu boleh less lagi :)



barang 9: selendang nikah



aku penah post pasal selendang nikah sebelum ni. klik SINI
ramai yang tanya tapi not a serious buyer.
so kalau interested, tawaran masih dibuka. 
warna: peach
material: chiffon degan manik dan labuci
RM 100.
kod : 009



barang 10:high heel



high heel ni pun aku penah cite kat blog aku sebelum ni. klik SINI.
tapi harga aku dah kurangkan ke rm35! murah kan?? 
padahal baru guna sekali dan hanya guna indoor je pulak tu. so..tawaran hebat ni:)
jenama: alfio raldo
size: 6
heel: 3 1/2 "
 harga : RM 35
kod:010



ok,itu je untuk hari ni. penat dah menaip:P ad lagi..sambung lain laki la:)
btw: cara bayaran: cimbclicks,m2u or c.o.d.
ape2hal kalau berminat..emel [at] mrsnawuza@gmail.com
takpon, komen je kat entry ni.:) tq!!!!!!!!!

1 comment:

Aisy Nasiha said...

nurul, jemput berkunjung ke blog saya...

ada entry terbaru yg berkaitan
http://aisy-nasiha.blogspot.com/2011/10/amalan-menghalau-makhluk-halus.html