Tuesday, December 27, 2011

pizza adik bongsuku :)

Last weekend, aku balik segamat. 
dan aku request kat adik bongsu aku,Amin buatkan pizza untuk aku.
sebab mak aku cakap Amin dah pandai buat pizza :) 
so..ni gambar2 Amin,adik bongsu ku yang baru berusia 14 tahun buat pizza.:P 
die buat dari awal(doh pizza), topping pizzza tu sendiri tau. 
wah, akak mu ini pon tak pernah buat pizza sendiri:P haha
kak in bangga dengan kamu;)) 
sedap sangat okeh.
yg aku suke, crust die yang tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis.just nice:)



so..here's the pics:)














sedap!

nanti boleh buat lagi untuk kak in;) thanks Amin;)



6 comments:

maisara my said...

ain!!...sedap n mengiurkan!!!!!

Ieja said...

pandainyaaaaa...adik beradik Ain mesti semua pandai masak kan :)

nurra said...

meh hantar sg rambai meh.. hihi

Gadis Juta Ria said...

Lapar la pulak...nyumm

Melissa Mazlan said...

tempting nya ainnn.. drooling dah ni:P

storm rider said...

mai: memang sodap!nak lagi nak lagi!!

ieja: setiap sorang adik beradik mempunyai kelebihan masing2:)

nurra: bleh je;)

gadis juta ria: nyum nyum!~

mel: same here. drooling nak lagi:P