Thursday, December 8, 2011

salah satu aktiviti yang aku malas dan tak suka buat....

ialah.............




.
.
.
.
.
.
Kopek atau siang ikan bilis!!!


 
ni pagi tadi encik suami tolong kopek sket sebelum keje:P


actually...sepanjang kahwin..minggu lepas 1st time aku beli ikan bilis yg belum kopek:P selalunya kalau beli ikan bilis mesti beli yg dah siap kopek:P haha. kantoiiiiiiiiiiiiii.dasar pemalas:P bukan ape..senang aku nak masak ,cepat sikit siap:P lagipon aku memang tak suke nak kopek ikan bilis. 

tapi.....
minggu lepas encik suami suruh beli ikan bilis yang belum kopek n die offer diri utk kopek:P bukan ape..sejak dah stat kena bayar rumah baru ni..kena lah berjimat cermat:P so...belilah ikan bilis yg belum kopek..jimat sket:P 

so tadi pas encik suami gi keje..aku sambung lah kopek ikan bilis tu...........tapi kejap je.:P 
lepas tu i surrender ye:P byk lagi keje lain nak buat dgn zaheen asik kacau. haha. 
oklah...saje je merepek ari ni :P



oklah,sebelum berundur..nak letak pic terbaru zaheen..~
.
.
.

budak kecik yg mengamuk kalau takdpt apa yg die nak.ikut sape ni?:P hahaha



BAI! XD

1 comment:

amal said...

x suka jugak! ehehe
zaheen nangis sekuat hati nampaknye tuh hehe