Tuesday, February 14, 2012

perempuan dan futsal

Assalamualaikum dan morning peeps!:D



ni ngah curi masa untuk update blog .
almaklum la...kat umah dah tak ada internet..so terpaksa lah berinternet di sekolah saje:P
so hari ni nak cakap pasal PJ..
PJ ?
Pendidikan Jasmani la:p


tahun ni aku banyak dapat kelas PJ.
hampir setiap harii ada kelas PJ
makin golap lah eden::P *barunakputihkankulityang takberapanakputihni. tssk.
hari ni pon PJ. 4 masa straight ok.
dari pukul 7.25 sampai la pukul 9.50pagi.wah..:D



cakap pasal PJ budak perempuan, tahun ni aku saja suruh diorang main futsal.
asik main bola jaring, bola baling n badminton jek. boring la pulak:P
wah.kemain suke diorang. haha.
lawak gak tengok diorang main futsal.
bukan main futsal, tapi macam main berebut bola yang satu tu:P
haha.lawak.kalau bola pergi kiri,sume pergi kiri rebut bola.
kalau bola ke kanan,sume kejar bola ke kanan n rebut bola. haha.
pastu terjerit-jerit sambil ketawa2 masa nak kejar bola:P 
haha. pompuan main memang camtu kot? :P
tapi yang penting masing-masing happy dan puas lepas PJ :P
dan yang paling penting lagi mereka bersukan dan berpeluh. :D


oklah,tu je nak merepek arini. back to work:) daaaaaaaaaaaaaa~



p/s: seronok gak main futsal kan??aku penah join budak2 aku main masa PJ tapi jadi keeper je la.
cam tak puas je tak dapat bola. :P haha.



No comments: