Monday, March 5, 2012

laptopku sudah semakin nazak...T_T



Usia laptop: 9 tahun
Jenama: Acer Travelmate3212NWXCi




hasil kerja keras zaheen bukak tutup bukak tutup laptop aku.hmm..

kopak sudahh

kopak tapi laptop masih hidup!amazing:P



antara hasil kerja tgn zaheen di keyboard laptop aku. habis die cabut .ish2
 .
.
.
 laptop ni adalah hadiah dari parents aku masa zaman belajar kat UPM..
aku guna laptop ni dari tahun kedua masa kat UPM sampai lah sekarang.
laptop ni sangat berjasa kepada aku..
dan laptop aku dah semakin nazak dan macam tak dapat diselamatkan lagi je:( 
uwa...aku sayang kamoo wahai laptop. jgn lah mati:( 


p/s: next month kena beli laptop baru sebelum laptop ku ini tak boleh hidup langsung.*attention to enciksuami*:P

No comments: