Monday, March 12, 2012

Zoo Melaka

let the picture do the talking....
















































kesimpulannya: 

rating yang aku bagi: 3/5 bintang kot. apesal aku rasa zoo melaka dulu lagi best,cantik dan tersusun? (masa aku zaman kecik2 dulu:P) sekarang punya macam banyak sangat renovation dan under construction masa kitorang datang. pastu takde petunjuk arah sangat. pastu binatang pon ade yang takde,sangkar dikosongkan sementara waktu.*ish,komplen je lebih* 


apepon, hasrat aku nak bawak zaheen gi zoo melaka dah tertunai. yang penting die happy walaupun mak ayah+uncle +auntie die penat. penat tuu kejar die sebab dah taknak duduk dalam stroller. 


ok,itu sahaja. goodnite peeps:)



No comments: