Thursday, April 12, 2012

mandi-manda di Starhill, Kempas

semalam kan cuti kan....
so aktiviti semalam dipenuhi dengan aktiviti mandi manda di Starhill golf & club di Kempas..(dekat je dari rumah..tak sampai setengah jam kot.tak ingat:P)
first time bawak zaheen gi main air..memang nak tunggu die besar sikit baru bagi main air..
super excited die:)
sampai taknak keluar dari kolam walaupon dah gigil2 kesejukan:)
anak happy, ibu lagilah happy:)
nanti ibu janji bawak zaheen main air lagi ye..:)



kitorang sampai awal..pukul 8.30pg dah tercongok kat situ:P padahal waterpark buka pukul 9.00pagi. hehe. kami jadi orang kedua sampai kat waterpark tu sebab nak cop parking. nanti susah nak dapat parking.lagipon public holiday kan..


tempat mandi org dewasa..ala-ala pantai tiruan. dalam gak,lagi2 kat bahagian yang hujung2...pastu ade long slide kat situ. jauh gak nak mendaki pastu takde sape jaga bahagian tu. bahaya kalau budak2 main kat situ. pastu boya kena sewa rm10 kalau nak main slide tu.

ni tempat mandi kanak2. tapi org dewasa pon mandi je kat sini.sebab nak jaga anak2 kan:P
kat bahagian kanak2 pon ada 2 slide. tapi tak sempat amik gambar.




first time main air...happy sangat die:)
swimming suit die pon tak beli lagi:P pakai t-shirt je dulu.hehe

dah gigil2 pon, taknak keluar dari kolam. ish ish ish..

pandai die gerakkan kaki dan tangan sendiri masa swimming,padahal baru first time swimming:)



hubby jadi JURULETIH  zaheen:P


ibu pon nak swimming gak:P dah lama tak main air. dlu masa kecik2 selalu gi water theme park ngan family. best!:) btw, time ni hp ada dalam kocek seluar dan tak sedar pon ada hp dalam kocek :( so dengan ini dimaklumkan hp saya sudah rosak. dan kena beli hp baru. encik suami...............blanjeeee:D


ni dah lepas main air. tengok muka zaheen. masam je. sebab die nak main air lagi. hehe. tapi ibu abah dah penat. lama gak mandi, dari kol 9.00 smpai 11.30pg:P lebam muka, lupa nak pakai sunblock.

tidur kepenatan.



btw, harga tiket rm 10.90 kalau hari biasa. rm 15.90 kalau sabtu ahad dan public holidays.
oklah, tu je untuk hari ini. bai,assalamualaikum!:)

1 comment:

Malaysia Everyday On Sales said...

Hi there. It's a really interesting site that you have there and I really love the posts on your lifestyle blogging. And of course, you do indeed have an adorable kid :)

Ok, just a quick introduction about myself. I am actually from everydayonsales.com and I have found your website thru google. We are a site that offers information on daily promotion / warehouse sales in Malaysia. I can see that you actually have a linkback (under I READ THESE BLOGS) to some other site and we are hoping that we can be part of your website, where we would actually want you include our link on your page. Of course you can visit our website www.everydayonsales.com and check us out. We can actually do a link exchange where I will list your site as a friend to everydayonsales and you website link will be put on our site. You will be part of the everydayonsales friends community :) in this link exchange and there will be many campaigns awaits for you.

Let us know whether this is possible and we Let us know whether this is possible and will communicate further on this. Do revert to me and if you do have any queries, let me know. Do hope to hear from you soon.

Regards
Chan @ www.everydayonsales.com (hy.chan@everydayonsales.com)