Thursday, July 26, 2012

no idea.

takde idea sebenarnya nak update blog. tapi tangan gatal nak menaip.muahaha. saja nak merepek meraban. nak luahkan perasaan yang kadang2 takdelah bukan luahkan sangat pon kat blog ni. sebab semua orang boleh baca. walaupon tak semua org baca blog aku ni , tapi ada antara reader blog adalah kenalanku dan ahli keluarga sendiri. Malu:P haha. so ..kena kawal apa yang ditaip :) pernah jugak terfikir nak private blog. so boleh luah segala2nya diblog.tetapi.....berblog juga dapat menjana pendapatan disamping dapat berkongsi pengalaman, idea,resepi dan ilmu. so apa salahnya share kan? sharing is caring :)


emm...di bulan puasa ini...adalah sangat mencabar dan mngugat imanku tengok blog-blog masakan yang gambar2nya amatlah menggiurkan:P haha.. cube korang tgk gambar ni...

pic dari fromintankitchen
pic dari hanamemories


pic dari ummizahidi


ni antara blog2 sifu masakan yang popular yang sentiasa menjadi rujukan ku. sangat rajin diorang ini. jelesss. 
sekarang ni walaupon mood masak aku dah ada balik...tapi still masak simple dan ikut kudrat diri. haha.tak larat lah nak masak banyak2 dan macam2 sekarang. masak 2 bende simple pon dah penat:P 
 sekarang ni..malam2 je dalam kol 8 lebih dah tertidur kepenatan. tak larat. rasa cam dah tua jek. haha.
paling terliur tengok gambar dessert dan air sejuk.eemmmm...sedapnyaaaaa:D 

oklah,saje merepek;) nak gi meeting lak. bai!!


No comments: