Wednesday, October 10, 2012

wordless wednesday #25 : JPO

p/s: tak puas gi jpo. tak sempat shopping pon. 'main kejar2 ngan zaheen' je lebih :P sejam je kat sane kot.pastu balikkkk :P













5 comments:

kakinakl.com said...

akak pun dah pi sekali..harga boleh tahan gak kat sini

storm rider said...

wahh.mesti kak ina byk shopping ni kat sana.hehe. yup,harga mmg mahal.tp kat butik padini boleh thn murah gakk

Syima Emi said...

best la awkk dok kat johor.. sekrg dah ada legoland, coming soon hello kitty town.. semua tu mmg sesuai utk budak2.. hehehe.. ari tu g desaru, lalu tepi JPO ni x singgah pon.. entah bila lg nak pergi.. tol pergi balik pon dekat rm100.. hayooo.. belum masuk minyak, hotel semua...hehehe..

storm rider said...

hehe. tu la xsbr nk g hello kitty tu. dgr cite end of this month bukakk.cant waitt. hehe

storm rider said...

hehe. tu la xsbr nk g hello kitty tu. dgr cite end of this month bukakk.cant waitt. hehe