Friday, December 28, 2012

rebat telefon pintar / smartphone rebate hanya untuk telefon pintar yang berharga RM500 dan ke bawah

Haha.Mesti korang dah lama tau kan pasal rebat telefon pintar yang dijanjikan dalam bajet 2013 tu hanya untuk telefon PINTAR yang berharga rm500 dan ke bawah?:P


samsung S3 yang CONFIRM tak akan dapat rebet:P



Jom kita tengok apakah antara smartphone yang layak terima rebat RM200 tu:-

Senarai telefon pintar yang mendapat rebet RM200 untuk belia:
1) Alcatel 993D
2) Alcatel OneTouch Glory 2
3) Alcatel OneTouch Inspire 2
4) The Buzz Phone
5) HTC Wildfire
6) Huawei Ideos X3
7) LG Optimus L3
8) Ninetology Black Pearl II
9) Ninetology Palette
10) Nokia 2730
11) Nokia 7230
12) Nokia Asha 305
13) Nokia Asha 308
14) Nokia Asha 311
15) Nokia C2-03
16) Nokia Lumia 610
17) Samsung Galaxy Chat
18) Samsung Galaxy Mini
19) Samsung Galaxy Pocket
20) Samsung Galaxy Y
21) Sony Xperia Tipo
22) ZTE Acqua
23) ZTE V790
errr...itu sahaja untuk hari ni.sekian:P 

p/s: teringat masa zaman matrikulasi, aku guna HP jenama alcatel jek.tu pon yang paling murah punye kot??:P

3 comments:

Fainie said...

owh, mcm tu ea..ingtkan sume smart phone blh dpt rebet..hmmm keciwa

I love Sleep said...

alaa... blackberry x boleh ea hehe~

mohd raft said...

hai admin... tumpang tanya..saya ada terbeli rebat zte acqua isp digi n skrng hp tu tngah kondem, tsangkut kat logo android! hard reset pun x dapat,flash firmware pun x dpt sebab nak kena verify signature walhal kat menu boot tu xda pilihan tuk verify signature so ada x cara yg boleh sy gunakan selain mghantar balik hp ne ke kedai tempat sy membelinya?