Monday, December 10, 2012

tungku bantal moden elektrik boleh meletup??

ok.aku terkejut bile dapat tau berita ni.
sebab aku memang baru beli bantal tungku ni untuk kegunaan pantang nanti.
ni rupa tungku bantal moden
dulu masa pantang anak pertama aku guna tungku bantal ni.tapi mak mertua punya.
alhamdulillah ok je dan nasib takde jadi apa2.
cuba korang baca kat sini,  dan sini



encik suami kata tungku bantal moden ni tak boleh cas lama2. 1 minit pon dah cukup panas. die dulu buatkan aku caskan seminit je. xpernah lebih dari tu. satu lagi...tungku bantal moden ni biasanya memang made in china dan tak dapat cop sirim pon. hmm... nak guna pon dah takut. yelar,kalau meletup bahaya tu.lagi2 kalau dekat ngan baby. hmmm. terpaksalah beli tungku lain.

1 comment:

Mrs Najib said...

hati2 yea wan pernah terkena tiba2 meletop nasib xmelecur time pantang time miscarriage dulo.