Thursday, March 28, 2013

KEEK lah pulakkk

assalamualaikum
dah lama tak update kan?
taktau nak update blog pasal ape
lebih suke update pic kat instagram je
senang cepat dan mudah.
tapi sekarang ade lagi yang terbaru...KEEK
 haha.macam2 kan. dulu ingat lagi...friendster,myspace je.
sekarang...facebook, youtube,twitter,instagram,nuffnangX and the latest is KEEK.
macam2 social media network sekarang.
aku dapat tau pon pasal KEEK ni dari instagram haniszalikha dan lisa surihani.haha
tapi aku tak buat pon lagi. malas.kang leka:P hehe
KEEK ni lebih kurang macam instagram jugak ,tapi lebih canggih sebab boleh post video.tapi duration video tu maksimum 36 saat je.


oklah, saje je nak update belog sebab tau mesti lepas ni dah makin susah nak update belog sebab cuti bersalinku sudah habis.haha.so aku akan mula bekerja pada 1/4/2013. sigh. boleh tak nak sambung cuti? amik cuti menyusukan anak pulak?so sambung lg 6 bulan cuti tp tanpa gaji lah:P haha.siannlah anak kecik2 hantar kat org. dulu ingat lagi masa first time hantar zaheen kat bbsitter, aku yg nangis ok.haha.zaheen tak nangis pon:P


oklah, that's all for today. bai,assalamualaikum:)


4 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. heee keek? serius belum dengar lagi. tak bape hot lagi kot. hehe. nak tgok gambar baby baru :))

tenku butang said...

haii.. salam kenalan.. apa? keek?? apa tu?

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Anonymous said...

geotorelxzp debt consolidation
consolidate credit cards

nadia said...

nadia pulak tak berani kak nak buat keek bagai ni. segan laaaaaaaaaaaaaaa :p