Monday, March 4, 2013

PRELOVED SALE- batch 1

Assalamualaikum :)
disebabkan almari takde lah sebesar mane nak menyimpan baju yang banyak(banyak lah sangat)..
so ada beberapa baju,beg n etc nak dijual. 
sebelum ni aku rajin gak jual preloved tapi banyak jual kat Mudah.my.
dah iklan kan kat mudah.my..ni nak iklan kat blog pulak. 
1. Selendang jenama SugarScarf
-sape tak kenal jenama ni kan?popular sangat.
-ni aku C&P keterangan shawl ni dari website sugarscarf :
This thara long scarf made from high quality cotton scarf.

Made from rich cotton material but light compare to rasha.


Imported korea material : Quality Cotton Spandex


(market price above rm90),
Measurement : 1.7 - 1.8m

Width : more than 20 inch


-harga sugarscarf jual: rm39 not inc pos (postage EM:RM7 & WS : RM10)
so dulu aku beli harga RM 46 including postage.
dan aku nak let go shawl yang baru pakai sekali dua ini for RM 38 inc postage.
warna:electric blue+orange
warna yang sgt cantikk



2. CRUMPLE SHAWL
colour: dark navy+maroon (kombinasi warna yang cantik)
length: 2m
price :RM 9.00 only!  


  3. Chiffon Shawl

-warna: coklat +kuning lembut
-price: rm9.00 only!!



4. Maternity Blouse

-warna: light purple
-ada tali di belakang
-jenama :SCARLET
-size:S till small M


-harga jual:RM 25


close up


5. CUTE CLUTCH

-warna: hitam 
-ada riben comel pada beg
-boleh jadi handbag juga-ada tali disediakan
-ada disediakan dust bag (untuk simpan bag-elak berhabuk)
-worn once
-jenama:ORIOLI

-price:rm50 inc postage

very cute

ada tali

dust bag disediakan


6. MEDELA MILK COLLECTION SHELL

-baru beli awal januari tahun ni (still new)
-utk tampung heavy milk leakage, sore nipple

-harga pasaran RM 69
-harga nak jual RM50. 




7.  MATERNITY AND NURSING PILLOW

- boleh guna semasa mengndung,menyusukan,dalam pantang dan untuk baby juga.
-baru beli tahun lepas on October
-hrga pasaran:rm139
harga nak jual rm100  (can nego if interested). kalau boleh C.O.D je.







ok.itu je yg larat nak update hari ni.
sape berminat boleh komen entry ini or emel: mrsnawuza@gmail.com
sekian:)

2 comments:

Anonymous said...

Truly when someone doesn't know then its up to other viewers that they will help, so here it takes place.

my web site ... 50cent

nabillah athirah said...

hye . is the crumpled shawl available ?