Monday, July 1, 2013

Tahniah Dr. Muhammad Arif Dan Dr. Puteri Dila :)

Alhamdulillah..majlis pernikahan adikku, Muhammad Arif atau nama panggilan manjanya..Adek,  berjalan lancar pada 22 jun 2013. tahniah adek n dila. baru sempat nak update kat belog hari ni. :p dan untuk pertama kalinya...aku dapat adik ipar :P hehe.



.
.
.
.
 errr....nak taip apa lagi ek?haha.
dah lama tak menghapdet belog sampaikan taktau nak taip pasal apa...nak karang ayat camne..haha.
lagipun sekarang dah jarang online guna laptop.guna henfon jek.
malas nak on laptop.lagipon laptop sekarang makin lambat. asik hang aje.



ok lah...let the pictures do the talking lah :P

masa ni en suami kena jadi pengapit bidan terjun jap. kemain lagi die eh :P

pastu,,adik aku, Anis, lak ganti jadi pengapit:P



ni kembarnya..adib or panggilannya abang, belum temu jodoh lagi. ada berminat?sms/whatsapp me A.S.A.P :P

parents kedua belah pihak

pengantin perempuan...org cakap muka die ade iras aku...betul ke.tapi dulu masa aku bawak encik suami jumpa famili pon diorang cakap en suamiku ade iras2 adik2 ku. org cakap kalau muka ade iras, jodoh kuat:)

semoga berbahagia selalu ye korang ;)

when doctor meets doctor...preparation kawen semua adalah kelam kabut,last minit. yelar, masing2 sibuk sebagai tugas doktor. nasib famili masing2 tolong uruskan.kalau tak...kawen koboi lah korang yek:P hehe

dah kawen dah adek aku nih..masa kecik selalu gaduh ngan die :P




gambar satu famili. tapi xcantik pic nya:( ziyad lak asyik menangis je hari tu.masa tgh bergambar lagi kuat die menangis. maybe die xselesa sebab panas and ngntuk and penat.


kitorang stay kat hotel the royale bintang, the curve. ditaja oleh keluarga pengantin perempuan ;)
best dok hotel ni. dekat sangat nak gi IKEA. aku kat suka gi ikea. tapi malangnya...masa hari kejadian, tak sempat pun nak jalan2 kat ikea ,the curve and etc:( zaheen n ziyad meragam. so lupakan sahaja ya nak soping ke ape. lain kali lah :P



majlis persandingan adalah bulan september ni .insyaallah:)
tak sabar rasanya:)
dah lama rumah aku takde buat majlis besar2 kot.
last buat masa aku kawen lah,tahun 2009.
ayah aku pon dah excited siap upah orang ratakan tanah depan rumah :)



oklah, sampai sini sahaja:)
jumpa lagi.baiiii:)

1 comment:

MAMASUE said...

2-2 doktor,mmg senang la nt...sealiran