Wednesday, October 30, 2013

nurul zaheen turns 3!

 Sebelum bulan oktober habis...aku nak post gak kat blog pasal besday zaheen. saje kenangan:)
so, my baby zaheen dah 3 tahun dah pada 16 oktober aritu:)
besday zaheen sambut kecik2 je..sambut sendiri je ..xde buat birthday party pon:P tunggu la die besar sikit baru buat birthday party utk die .insyaallah:)


birthday zaheen betul2 selepas hari raya aidiladha ...
so kami 4 beranak sambut awal sehari besday zaheen kat secret recipe. (unplanned sebenarnya...)
sbb ibu tak sempat buat kek hari tu:P
tapi zaheen taknak kek..die nak aiskrim jek.
tapi beli gak la chocolate lava cake :P hehe

 
 

 pas makan2 kat secret recipe tu....saja layan kan zaheen kat playgroud kat jusco tu...pastu bawak gi kids area..buat aktiviti sand colour...zaheen suke:)


father daughter bonding time:)

 
ni abah ke zaheen yg nk main?:P

pastu..tengah2 jalan...boleh pulak terserempak parents in law adik aku...
kebetulan die datang JB sbb nak jumpa adik ipar aku..n sambut besday anak die sekali..so dia ajak datang rumah n makan kek...so...kami pon pergi la umah adikku yg baru kawen itu:P makan lauk raya mak die masak.sedap:) n then sambut besday 3 org serentak...masing2 besday dekat2 tarikhnya...zaheen :16/10...dila: 19/12..abg dila:22/12...


zaheen excited tiup lilin.heee





pastu...sabtu nya...baru lah ibu sempat buatkan kek besday utk zaheen..rainbow cake with cream cheese frosting utk kek besday  tahun  ni. zaheen suke sbb colorful:)




buat 4 layer je...sebab xalarat nk buat sampai 7 layer aka 7 colors:P
\







so...ibu nak wish kat belog gak walaupon dah lambat...
happy birthday sayangggg:)
ibu dan abah doakan yg terbaik utk zaheen..
semoga menjadi anak yg solehah...dengar cakap ibu..dengar cakap abah...
rajin solat...rajin mengaji...rajin belajar..
ibu dan abah sayang zaheen tau:)
ok,tatau nak cakap ape lagi. im not good at words actually:P hehe


ok...itu aje nak cerita...utk kenangan..:)
bai,assalamualaikum:)

1 comment:

Nik Azidah said...

Happy birthday to anak akak zaheen....sedapnya kek tu hehe...