Saturday, December 14, 2013

cara daftar ahli shaklee. jom daftar dengan saya! mudah dan cepat :)

 Assalamualaikum semua :)
 
 
 



hari ni nak bagitau kat korang2 yang berminat nak jadi ahli shaklee...macam mana nak join shaklee dan apa kelebihannya???
sebab ramai juga yang bertanya...so baik cerita kat belog je la :)
memang tak rugi join shaklee ni..
lagi2 produk shaklee memang tengah LARIS di pasaran sekarang kerana keberkesanannya :) 
semua orang pon cari produk shaklee...dari set menyusu, set pantang, set kurus, set kulit cantik, dan sebagainya! semua ada pada harga mampu milik :)
set kesuburan shaklee antara yg paling laris :)

so tunggu apa lagi?
jom join dengan saya untuk mendapatkan pendapatan sampingan :) 
sekarang ni semua orang pon kene ada part time job untuk menampung keperluan hidup kan...join SHAKLEE lah jawapannya..
InsyaAllah :)
 
 
 
 
1.Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli atau pengedar Shaklee ?


Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya (890731) sebagai sponsor/upline.
 
 

2. Berapa harga Yuran keahlian Shaklee ?


Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

3. Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

4. Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.


5. Apa kelebihan jadi ahli Shaklee ?

a) makan sendiri
 
- kumpul points dan dapat cashback (dlm bentuk cek or bank in)
- kongsi dgn rakan2 dan keluarga
- dapat membeli dengan harga yang lebih murah
 
b)dapat menjana pendapatan (bagi yang berminat) :
- bimbingan dan sokongan berterusan
- tutorial dan coaching secara online
- support group ekslusif drpd kami
 
 
so apa tunggu lagi???? jom daftar ahli shaklee sekarang!Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di  mrsnawuza@gmail.com atau sms/whatsapp  0137812223 untuk maklumat lanjut.
 
 
 
 
nurul ain
890731
pm/whatsapp: 0137812223
email: mrsnawuza@gmail.com
 



No comments: