Thursday, January 22, 2015

wishlist untuk rumah tahun 2015


assalamualaikum..



malam ni tetiba gatal tangan nak update belog.
tetiba nak share ape impian aku untuk rumah kami tahun 2015.
tak boleh nak berangan banyak. sebab tahun ni dah start GST kan..so kene jimat banyak.huhu.
cukup lah satu je wishlist untuk rumah untuk tahun ini.
iaitu...nak pasang auto gate dan tukar gate rumah kami.
wiring autogate dah pasang masa awal-awal pindah rumah dulu.
dah survey-survey harga...range harga dalam rm1300- rm1800 kalau yang bagus punye. tak termasuk gate ok.huhu.




tujuan nak pasang autogate..untuk keselamatan aku dan anak2 of course.



ni pulak antara design gate yg aku minat...simple je...


actually....ada berangan gak nak pasang suzuka stone kat tembok depan porch....
macam dalam gambar ni..



credit gambar kat blog vanillapink

kenan sangat kat suzuka stone tu..huhu..
berangan je dulu ni:P 
bajet takde lagi nak pasang camtu..so berangan je dulu ok.huhu


oklah..tu je nak cerita malam ni..;)
bai . assalamualaikum!



1 comment:

Salman Khan said...

SAP HANA is actually the sap hana online training in usa
actual in-memory preliminary research facilitate what fuses SAP data software application in addition pre-tuned web server, ram machines, sap hana online training in ukalong with networking computer hardware simply by one of the most SAP computer hardware . SAP is among the most major application business in the world.
sap hana online training in canada The SAP HANA was made to allow real-time wise as well as transferable glowing.