Thursday, March 19, 2015

Perkhidmatan surprise dan delivery kek dan bunga di Pasir Gudang




assalamualaikum dan selamat sejahtera semua :)

ni nak bagitau sikit ni...
yang kami..

ada menyediakan perkhidmatan surprise dan delivery kek dan bunga di Pasir Gudang :)



wahhhh wahh wahhhh..cam besh je kan:P
sekarang ni memang TREND surprise surprise ni ;)
semua orang suka dapat surprise hadiah..kek..bunga..:)
sapa tak suka surprise kannnnnn :)




actually, dah pernah cerita pasal perkhidmatan surprise kat belog ni sebelum ni .
tapi kali ni nak cerita lebih detail sikit :)



pakej surprise delivery kami bermula dengan harga serendah RM160 sahaja.





pakej surprise delivery yang kami sediakan terdiri daripada :


1. kek

-pilihan yang ada adalah :

a)red velvet cake with cream cheese
b)snowy cheese cake
c) devils food choc cake
d)rainbow cake with cream cheese
e)congo bars (bagi yang tak suka kek yang ada krim)
f) walnut brownies (bagi yang tak suka kek yang ada krim)
g) fresh cream sponge cake-orange/blueberry/strawberry flavor
h) choc moist cake with choc ganache


ok ..bawah ni adalah contoh gambar gambar kek yang pernah aku buat untuk tempahan :)

congo bars

rvc

choc moist cake with choc ganache
walnut brownies


rainbow cake

rvc

orange sponge cake


rvc with kitkat

walnut brownies with fondant

snowy cheese cake

snowy cheese cake
dfcc with strawberries

rainbow cake
devils food choc cake with maltesers n salted caramel
classic devils food choc cake


2. Sejambak Bunga 

-3 red roses
- with mini teddy bear 
ok ni sahaja pilihan bunga buat masa ini :)
with mini teddy yang cute :)


3. Delivery 

- sekitar pasir gudang sahaja 

.
.
.
.
.

ok. murahhh kan pakej tu :)
jadi....
apa tunggu lagi..
emel  kami : mrsnawuza@gmail.com
atau
whatsapp kami : 0137812223 .



p/s :
 jika anda ada tambahan hadiah sendiri dan nak join sekali hadiah tu dengan pakej delivery surprise kami pun boleh:) takde caj tambahan dikenakan. anda hanya perlu hantar kepada pihak kami hadiah tersebut dan kami akan hantarkan sekali bersama kek dan bunga :)

tapi jika anda TIADA MASA dan mahu kami beli kan dan hantar kan sekali hadiah tersebut bersama sama pakej delivery surprise yang sedia ada, caj tambahan akan dikenakan . ok?:)



p/s lagi:

kami menghadkan sesi surprise delivery kami untuk menjaga kualiti kek yang kami sediakan :)
jadiiii..siapa cepat dia dapat.
booking tarikh anda SEKARANGGGGG!


p/s lagi dan lagi:
tempahan surprise delivery ni bukan hanya untuk orang pasir gudang ok..anda jauh dari pasir gudang (contoh KL, kelantan, kedah, perlis, melaka...tapi...buah hati..atau tunang..suami...atau kawan atau ibu bapa anda berada di pasir gudang), ASALKAN orang yang untuk kami surprisekan tu berada di pasir gudang, kami BOLEH hantarkan untuk pihak anda walaupun anda jauh beribu batu :)




No comments: