Thursday, September 3, 2015

dah tukar nama kedai tau.... mrsnawuzabakery to Zaheen's Bakery :)









kenapa tukar nama ??
kenapakah??
sebab ramai yang complaint susah nak sebut mrsnawuza tu.hahaha


so bertukarlah ke Zaheen's Bakery...
sempena nama anak..NURUL ZAHEEN :)


klik untuk ke facebook zaheen's bakery :)




oh ya, alhamdulillah,,...kami dah beli chiller.
dah ada chiller boleh lah letak kek banyak banyak sikit.hehe



n kami juga dah jual anis choc moist cake.yay! 
Add caption
rm5.50 je sebekas!




kami juga buat perkhidmatan delivery dan surprise ya!

area PASIR GUDANG sahaja!

ni red velvet nutella cake.. baru hantar delivery sekali dengan belon kat atas tu.
pakej harga belon tu dan kek dan servis delivery surprise hanya RM 170 untuk menggembirakan hati pasangan anda!
harga pakej lain pon ada tau!







harga pakej surprise macam kat atas ni pulak rm190.
red roses with mini teddy+redvelvet nutella cake+ balloons





nak bagi nutella cheese tart yang yummy ni pon boleh! hehe


yang penting boleh whatsapp saya 0137812223 untuk bincang pakej surprise nya :)

zaheen's bakery = 0137812223 & 0123630328 :)

No comments: