Wednesday, September 9, 2015

saya jual ANIS CHOC MOIST CAKE !!!!





assalamualaikum semua..


nak bagitau ni..

kami kini menjual ANIS CHOC MOIST CAKE yang popular tuuuuuuu:)
Weeeeee!
yang dah rasa ANIS CMC mesti tahu kesedapan kek ini kannnnnnn
lagi2 makan waktu baru keluar dari peti sejukkk
waaaaa.....macam aiskrim pun ade.
hehe


harga hanya RM5.50!

diulangi..
hanya RM5.50 okayyyy
murahhhh sangat kan...
dah..moh beli dengan hakakkk!~ 
hehe



kalau nak request surprise delivery hantar kek ANIS cmc pon boleh!:)



nyummmmsss...saya suka saya sukaaaaa.!!




 whatsapp 0137812223 untuk beli.
area pasir gudang sahaja ok!:)

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Vix alexa said...

Murah betul dengan quality enak ni :D

Download film free