Saturday, October 31, 2015

saya jual Brownies Kedut :)


Assalamualaikum..
lama tak update blog kan..
busy sangat sekarang sampai tak sempat nak update blog kesayangan ni.hehe
alhamdulillah bisnes kek ku semakin mendapat sambutan...:)
alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah :)



oh ya, sekarang tengah musim BROWNIES KEDUT  kan?
kalau bahaga inggeris dipanggil 
FUDGE BROWNIES atau FUDGY BROWNIES.

rasa die yang penuh rasa coklat dan chewy bila dimakan memang membuatkan rasa sekali pasti nak lagi.hehe.lagi lagi bila tengok kedutan kedutan atas brownies tu...perghh terliur beb.
sedap dimakan begitu sahaja atau boleh juga letak coklat ganache/salted caramel sauce/nutella sebagai topping.memang sedappp dap dap dap!


nah, belanja gambar sikit.hehe



nampak tak kedut kedut seksi itu??????
nyummmmms sangat ok




ok, kepada sesiapa yang nak beli brownies kedut, boleh beli dengan saya.
whatsapp 0137812223 untuk order!

Harga : RM45 sekotak (tanpa topping) dan RM48(ada topping)

Murah kan?
yup, brownies kedut kami memang boleh dipos:)
yang duduk jauh2 pon boleh beli walaupun kami di pasir gudang.hehe




whatsapp: 0137812223 untuk order brownies kedut atau fudge brownies kami

P/S: kami juga menerima tempahan untuk doorgift perkahwinan/ tunang/ majlis hari jadi dan sebagainya.



jangan lupa like fb page kami
dan follow instagram kami : zaheensbakery


terima kasih :D


3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Salman Khan said...

SAP HANA is actually wonderful in-memory investigation allow which often brings together SAP data sources computer programs and also pre-tuned web server, storage area appliances,
sap hana training in bangalore
besides networks computer by way of one of the several SAP computer hardware . SAP is amongst the largest sized software application internet business on the planet. The SAP HANA was sap hana training in usa compiled to help real-time reasonable coupled with transferable going.

Vix alexa said...

Enak betul brownisnya aku nak coba ni :D

Download film box office