Thursday, August 4, 2016

Ummitots Essentials dan Wellness Blend produk organik yang selamat untuk anak

assalamualaikum dan selamat sejahtera..



anak anda sering demam?batuk batuk? kahak? selsema? sudah guna bermacam ubat tetapi tidak berkesan? nak guna produk yang bebas bahan kimia untuk anak? anda boleh mencuba starter kit Ummitots Essential.




UMMITOTS ESSENTIALS STARTER KIT.
❤️❤️❤️❤️
Terdiri daripada 4jenis balm (15ml/case) :-
💋LOVELY SKIN BALM diperbuat daripada gabungan minyak badam, minyak kelapa dara, beeswax shea butter dan minyak pati tumbuhan YOUNG LIVING melrose + lavender.
👠 sesuai pencegahan semua masalah kulit termasuk ekzema, gigitan nyamuk, kulit kering, ruam panas.
💋CHEST RUB BALM diperbuat daripada gabungan minyak badam, minyak kelapa dara, beeswax shea butter dan minyak pati tumbuhan YOUNG LIVING lavender+ t3 oils + lemon
👠 sebagai pencegahan dan meredakan selesema, hingus berair dan batuk kanak-kanak mahupun bayi seawal umur 1hari kerana gabungan minyak yang x panas.
💋SLEEPY TIME BALM diperbuat daripada gabungan minyak badam, minyak kelapa dara, beeswax shea butter dan minyak pati tumbuhan YOUNG LIVING lavender + cedarwood
👠 sesuai untuk menenangkan anak-anak, memberi tidur yang nyenyak, mudah tidur dan lebih lena ( tertakluk pada keadaan persekitaran dan cara ibu ayah menidurkan bayi)
💋HAPPY TUMMY BALM diperbuat daripada gabungan minyak badam, minyak kelapa dara, beeswax shea butter dan minyak pati tumbuhan YOUNG LIVING digize + lemon
👠 juga dikenali sebagai MINYAK TELON MODEN. Untuk melegakan segala masalah berkaitan perut, sistem pencernaan dan usus seperti angin, colic, cirit birit yang tidak serius dan sembelit.
STARTER KIT TERDIRI 4jenis balm ini daripada bahan bahan organik dan dibuat dalam keadaan yang bersih. Semua bekas telah direbus dan dikeringkan dahulu.
.
HANYA RM40/set
HANYA RM40/set
HANYA RM40/set
.

Sesuai untuk dibawa semasa perjalanan, atau baru ingin menceburi diri dalam dunia ‪#‎minyakpati‬ atau essential oils.
Anda berminat?? Jom wassap saya, agen sah Ummitots essential, 0137812223 (ain)

P/s: semua balm diatas BUKAN UBAT ATAU RAWATAN, ia hanya sebagai ikhtiar pencegahan dan melegakan simptom-simptom. Jika penyakit berterusan sila berjumpa doktor. 


ok, sekarang nak cerita pasal wellness blend pulak.




MOMMIES OUT THERE , jom dapatkan perisai untuk anak-anak.. Sesuai untuk tingkatkan imun anak2.. Yang best tak payah makan, suap2 anak muntah2 ubat semua kan...
.
Ni sapu sapu urut2 je kat tapak kaki anak, tulang belakang anak dan x kisah la mana2...
Anak2 suka..
.
Ada geng2 yang panggil BOBOIBOY KUASA 5 BLEND!! Mesti anak2 bersemangat!!
.
Jom dapatkan satu pada geng kami yang terdekat!!

Antara kegunaan wellness blend...
1. Immune booster
2. As a sheild from bacteria and virus. Orang batuk, bersin, cium gomol anak kita
3. Supaya anak lebih kebah dr mudah terkena jangkitan HFMD, viral fever, hingus lekeh hijo
4. Can be a substitute of thieves. Hence it is more affordable to buy
5. Kalau orang dewasa dan kanak2 tetiba kena bisul bernanah pun boleh guna di tapak kaki or directly ke bisul. Cepat kecut dan kurang keradangan kulit.
6. Anak2 muntah or ada sakit hfmd, air liur di tangan or keluar dr mulut, pegang sana sini, muntah kat sofa, carpet, dalam keta. Uols boleh buat anticeptic spray. Spray dipermukaan benda2 tu. Then lap.
7. Kena cirit birit makan melampau waktu raya, pun boleh guna wellness blend.
8. Anak kena demam panas, boleh apply wellness blend.
9. Dah nama pun 'Wellness Blend'..jadi ianya utk kesihatan menyeluruh. Mencegah lebih baik dari merawat. However, (nauzubillah) If terkena apa2 penyakit, it can be your very best first aid kit..YES, your first aid kit!
For tempahan 0137812223 (AIN-agen sah ummitots essential)


p/s : saya dah guna. Anda bagaimana?
boleh google kebaikan essential oil young living ni,memang banyak kebaikan.harga satu botol pon memang mahal. wellness blend adalah campuran 5 jenis essential oil oleh young living. 

No comments: