Monday, October 3, 2016

pakej surprise delivery






assalamualaikum dan salam sejahtera

kami menyediakan perkhidmatan SURPRISE DELIVERY di kawasan pasir gudang, Johor dan sewaktu dengannya.


ada 3 pakej yg disediakan buat masa ini :



1. PAKEJ KASIH SAYANG



brownies + mini card + 3 kuntum bunga ros merah + surprise delivery service =RM90 sahaja!!!
wow! harga jimat lagi hebat. 
yang paling penting dapat gembirakan hati yang tersayang, betul tak? :) 
brownies tu boleh tulis atas die,, nak tulis saya sayang awak ,happy birthday, rindu awak, selamat hari ibu, selamat hari tua...semua boleh..free charge je tulis atas brownies tu. waaaahhhh.

contoh gambar penerima surprise kami.
pakej rm90.
terkejut sangat sahabat dari jauh kirim surprise ini.
terharu, gembira, sebak pon ade tau die,hehe
sape tak suka bila diri ini diingati,,,disayangi kan??hehe




tulisan atas brownies.
Free of Charge je.
berbaloi baloiiii
brownies kedut a.k.a fudge brownies ni mewah dengan rasa coklat tau. tak manis. tak muak, siyes cakap.


ok jom tengok pakej kedua pulak.

PAKEJ 2: PAKEJ CINTA

brownies + mini card + SEJAMBAK bunga ros merah + surprise delivery service =RM140 sahaja!!!

Haaa yang ni dapat sejambak bunga ros merah. :)

contoh gambar spt di bawah:




macam biasa, atas brownies yg sedap tu boleh tulis2.
FOC je :)


PAKEJ 3 : PAKEJ RINDU

brownies + mini card +SEJAMBAK CHOCOLATE BOUQUET DENGAN BUNGA + surprise delivery service =RM200 sahaja!!!

Ni contoh gambar nya :)



ok, dh selesai dah cakap pasal tiga pakej tu.
nak order>?
senang je
whatsapp 0137812223 atau 0123630328 untuk tempahan.
kalau boleh seminggu lebih awal ya:)



jangan lupa like page zaheen's bakery di FB dan follow zaheensbakery di instagram :)


tqvm :)

No comments: